ECHIPAMENTE SPĂLARE

Mașini de spălat

Gamă largă de modele în funcție de tipul de piese care se doresc spălate și de numărul de piese spălate în decursul unei ore. Comercializăm mașini pentru spălat pahare, pahare, farfurii, tăvi, lăzi, oale și ustensile etc.

Branduri de renume mondial din Italia și Germania.

Sunt realizate integral din oțel inox AISI 304 respectând toate normele HACCP (colțuri rotunjite pentru curățare facilă, muchii pliate fără unghiuri ascuțite), cuva realizată dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil presată fără suduri.

Prevăzute cu sistem de încălzire a apei de spălare în cuva și boiler pentru încălzire apa de limpezire. Programe speciale de spălare în funcție de produsul spălat. Consum foarte mic de apă, detergent și energie electrică/piesă spălată. Timp foarte mic de spălare începând de la 90 de secunde. Productivitate foarte mare. Acces facil pentru mentenanță și reglaje. Posibiltate de accesorizare cu mese de intrare pentru prespălare, mese de ieșire coșuri, uscător de veselă la sfărșitul liniei de spălare, zonă de prespălare înainte de spălare efective, benzi de spălare etc.

Mașină de spălat

Mașină de spălat

Mașină de spălat

Mașină de spălat

Mașină de spălat

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro