ACCESORII

Tacâmuri

Tacâmurile reprezintâ identitatea localului Dvs, sunt produse pe care clienții le folosesc și pe care le văd prima dată pe masă. Este motivul pentru care noi am făcut o selecție care acoperă toate gusturile.

Veți găsi la noi tacâmuri moderne și clasice, de bază, de aperitiv, de pește, pentru desert și multe alte tipuri pentru care vă garantăm continuitatea modelelor.

Tacâmuri

Tacâmuri

Veselă

Vesela pune în valoare un produs de calitate. Asemenea tacâmurilor, sunt accesorii pe care clientul le atinge, le vede și le folosește activ. Comercializăm veselă realizată din porțelan 100%: farfurii fel principal, aperitiv, paste, platouri, boluri ciorbă, salate și multe altele pentru care garantăm continuitatea modelelor.

Veselă

Veselă

Pahare

Modelul de pahar ales vă poate aduce beneficii multiple în vânzarea produselor de bar și vinurilor din meniul Dvs. Paharele dau o nuanță de rafinament și bun gust. Oferim consultanță în alegerea modelului potrivit în funcție de meniu și locație. Comercializăm o gamă largă de pahare de vin, apă, șampanie, cocktail și băuturi de bar pentru care garantăm continuitatea modelelor.

Pahare

Pahare

Accesorii bucătărie

Într-o bucătărie profesională sunt folosite o gamă largă de accesorii realizate din inox precum: cuve GN, tăvi, oale, tigăi, cratiți, strecurători, polonice, spumiere, cuțite și multe altele. Sunt realizate din inox alimentar de cea mai înaltă calitate satisfăcând cele mai exigente cerințe ale bucătarilor profesioniști. Oferim consultanță de specialitate în alegerea produselor.

Oale

Tigăi

Complementare

În porofoliul nostru de produse puteți găsi produse precum oliviere, saliere, frapiere, ghețiere, suport șervețele, coșuri de pâine, table maturi și multe alte produse de calitate menite să întregească imaginea restaurantului Dvs.

Saliere

Oliviere

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro