CUPTOARE

ICS (Sistem de gătire interactiv), un sistem automat de gătire interactiv pentru meniu Italian și pentru rețete Internaționale care include istoria felului de mâncare, ingredientele necesare, modul de producere și program de gătire automat cu poza cum trebuie să arate produsul finit.

Gătire manuală cu 3 moduri de gătire:  Convecție 30º…300º C cu pornire imediată.
Abur 30º…130º C, Gatire combinată Convecție și Abur  30º…300º C

Gătire cu posibilitatea de a programa și de a salva pașii de gătit într-o secenta automata (până la 15 pași de gătit pe fiecare rețetă), posibilitate de denumire program cu nume inividual, poza cu produsul finit și informații despre ingrediente.

Cuptor

Cuptor

Cuptor

Cuptor

Cuptor

MULTILEVEL PLUS și JUST IN TIME

Multilevel Plus dublează funcția tradițională de gătire mai multe tipuri de produs în același timp, practic pe aceeași tavă poți avea două tipuri de produse, astfel se dublează productivitatea.
Autoclima® (Patent Lainox) sistem de măsurare și control al umidității în camera de coacere.
Fast-Dry® (Patent Lainox) sistem de dezumidificare rapidă a camerei de coacere.

NABOOK CONEXIUNE WI-FI

Creare de rețete cu ingrediente, procedură de gătire și poza produsului finit. Acces direct a unității de găitit la baza de date Lainox cu opțiune de download. Creare de meniuri cu măsurare calorii și lista de alergeni cu posibiltate de printare. Calcul cost de producție pentru fiecare rețetă și o singură porție de meniu. Organizare listă de cumpărături și exportare în format pdf, excel și word. Sincronizare automată a mai multor cuptoare legate la același user în același timp.

Monitorizare HACCP, operare la distanță și update de soft.

OPERARE

Display-ul poate fi configurat în funcție de nevoile utilizatorului, programele cele mai folosite pot apărea în prima pagină. Gătire automată „one touch”(o singură atingere) ICS. Organizarea retetelor în foldere separate cu denumire fișier principal, fiecare fișier având nume individual. Recunoaștere automată rețete în fișierele multilevel, ecran color diagonala 10” (LCD, HD, capacitiv cu funcție Touch Screen).

Buton SCROLLER PLUS cu functie scroll si selectie prin apasare pentru confirmare alegere.
Optional deschidere automata usa la terminare program.
Arata in timp real in gatire ICS si graficul HACCP.

MECANISME DE CONTROL

Auto reveres ventilator pentru gătire uniformă.
Gătire în paralel cu temperatura din interiorul produsului și temperatura din interiorul camerei de gătire, sistem DELTA T. Reglaj automat al aburului condensat. Ușor accesibil pentru a modifica de către utilizator al parametrilor de gătire pentru a personaliza aparatul.
Gatire programabilă a mai multor tipuri de produs în același timp.
Posibilitate de a alege între 6 viteze ale ventilatorului, primele 3 viteze duc automat la o scădere a puterii de încălzire.
Control al interiorului în produs folosind sonda de temperatura cu 4 puncte diferite de măsură, posibilitate de utilizare 2 sonde în același timp, funcție exclusiva LAINOX.
Sondă de produs amplasată la exteriorul camerei de gătire pentru conectare rapidă a sondei la gătire sub vacuum și bucăți mici.
Conexiune USB pentru a descărca datele HACCP, update software și pentru a încărca/descărca programe de gătire. Posibilitate de a programa unitatea să se închidă automat la sfârșitul ciclului de spălare.

ECOSPEED – ECOVAPOR – TURBOVAPOR și protecție IPX5 împotriva apei.

CURĂȚARE ȘI MENTENANȚĂ

Sistem automat de curățare LCS ( Curățare Lichidă a Sistemului ) cu recipienți dispuși în interiorului unității și sistem automat de dozare a cantității de detergent în funcție de gradul de murdărire.
Sistem CALOUT (Decalcifiere automată a boilerului ) previne formarea calcarului în ineriorul boilerului
Duș de mână retractabil pentru curățare manuală.

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro