ECHIPAMENTE FRIGORIFICE

Dulapuri frigorifice

Gamă largă de capacități de depozitare între 400lt și 1450lt și cu temperaturi de la -23ºC până la 10ºC în funcție de modelul ales. Gama largă de utilizare: patiserie/cofetărie cu reglaj al vitezei ventilatorului, depozitare carne, depozitare pește, legume, medicală cu umiditate controlată etc.

Branduri de renume mondial din Spania, Italia, Germania și Grecia.

Sunt realizate integral din oțel inox AISI 304 respectând toate normele HACCP (colțuri rotunjite pentru curățare facilă, muchii pliate fără unghiuri ascuțite).

Agregate tropicalizate care funcționează ireproșabil chiar și în interiorul bucătăriilor profesionale unde temperatura este foarte ridicată.

Acces facil pentru mentenanță și reglaje. Răcire ventilată care asigură în toate punctele din interior o temperatură uniformă. Degivrare programabilă cu sistem de evaporare apă condensată. Temperatură reglabilă electronic. Închidere cu cheie. Posibiltate de accesorizare cu sertare, grătare, cârlige pentru carne etc.

Dulap frigorific

Dulap frigorific

Mese frigorifice

Gamă largă de capacități de depozitare de la 2 uși până la 6 uși și cu temperaturi de la -23ºC până la 10ºC în funcție de modelul ales. Gamă largă de utilizare: patiserie/cofetărie/pizza cu reglaj al vitezei ventilatorului, depozitare carne, depozitare pește, depozitare legume etc.

Branduri de renume mondial din Spania, Italia, Germania și Grecia.

Sunt realizate integral din oțel inox AISI 304 respectând toate normele HACCP (colțuri rotunjite pentru curățare facilă, muchii pliate fără unghiuri ascuțite).

Blat de lucru pe care se poate lucra. Agregate tropicalizate care funcționează ireproșabil chiar și în interiorul bucătăriilor profesionale unde temperatura este foarte ridicată. Acces facil pentru mentenanță și reglaje. Răcire ventilată care asigură în toate punctele din interior o temperatură uniformă. Degivrare programabilă cu sistem de evaporare apă condensată. Temperatură reglabilă electronic. Închidere cu cheie. Posibiltate de accesorizare cu sertare, grătare, cârlige pentru carne, blat din polipropilenă, granit, margmură, spațiu pentru cuve etc.

Masă frigorifică

Masă frigorifică

Camere frigorifice

Gamă largă de capacități de depozitare în funcție de modelul ales. Gamă largă de utilizare: patiserie/cofetarie/pizza cu reglaj al vitezei ventilatorului, depozitare carne, depozitare pește, depozitare legume etc.

Branduri de renume mondial din Spania, Italia, Germania și Grecia.

Sunt realizate integral din panouri sanitare speciale cu o densistate ridicată și prindere mecanică prin inzavorare unul de celălat respectând toate normele HACCP (colțuri rotunjite pentru curățare facilă, muchii pliate fără unghiuri ascuțite ).

Agregate tropicalizate care funcționează ireproșabil chiar și în interiorul bucătăriilor profesionale unde temperatura este foarte ridicată și posibilitate de montaj agregat exterior. Posibiliatate de accesorizare cu podea pentru variantele pe congelare, rampă pentru cărucioare , interior inox.

Acces facil pentru mentenanță și reglaje. Răcire ventilată care asigură în toate punctele din interior o temperatură uniformă. Degivrare programabilă cu sistem de evaporare apă condensată. Temperatură reglabilă electronic. Închidere cu cheie. Posibiltate de accesorizare cu rafturi, șină cu cârlige de agățat etc.

Cameră frigorifică

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro