BAR

Baruri modulare

Proiectăm baruri modulare potrivite pentru orice spațiu. Puteți alege dintr-o multidudine de finisaje, culori și dimensiuni disponibile, atfel încât rezultatul final să fie conform așteptărilor. Nu mai aveți nevoie de designeri sau firme de mobilier, scutiți timp și bani. Proiectăm baruri pentru cafenele, restaurante, hoteluri, pasticerii, gelaterii și multe altele.

Bar modular

Bar modular

Bar modular

Bar modular

Bar modular

Echipamente bar

Acum puteți să vă dotați barul cu echipamente de calitate ce vă vor scuti de o serie de cheltuieli inutile precum cumpărarea de gheață și stocarea ei, consum excesiv de apă la spălare etc.

În gama noastră de produse găsiți: vitrine frigorifice under-counter, mașini de cuburi de gheață, mașini de spălat pahare, espressoare, rășnițe pentru cafea, blendere, aparate frappe, storcătoare pentru legume și fructe, storcătoare pentru citrice, mașini pentru lustruit pahare și alte echipamente specifice.

Toate aceastea vă vor ușura munca, vor eficientiza consumul de apă, curent și electricitate.

Vitrina frigorifică under-counter

Espressor

Mașină gheață

Storcător

Accesorii bar

Oferim accesorii de calitate pentru cei mai exigenți barmani. Latiere, măsuri de bar, lingurițe cocktail, presărători, cântare gramaj, sertare debarasat zaț, shakere, pourere, tampere, etc.

Accesorii

Accesorii

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro