DESPRE NOI

Regency Project

 

Suntem o companie tânără dar cu experiență în domeniu și ne ocupăm cu dotări complete de restaurant și market, lucrăm cu cele mai importante branduri din Italia pentru echipamentele din domeniul HoReCa și Retail

În Ali Group sunt 64 de fabrici și branduri producătoare de echipamente pentru industria alimentară iar noi la Regency Project lucrăm cu toți, prețurile sunt foarte bune pentru că fiind o companie de arrendamenti lucrăm doar la comandă și cu un stoc de echipamente foarte mic ceea ce ne permite un cost mai scăzut.

Deasemenea avem în cadrul societății personal tehnic angajat care poate face față oricăror eventuale reglaje în cel mai scurt timp deoarece contractăm și avem colaborări doar în județele ce ne sunt cel mai rapid de ajuns pentru reglaje și mentenanță.

Compania noastră a fost înființată în anul 2013 având ca principal obiect de activitate importul și comercializarea de echipamente HORECA și RETAIL.

 

Anul 2013

Începând cu luna septembrie, a fost anul de debut al companiei noastre, dar totodată anul în care am avut și primul nostru client, rețeaua de supermarketuri Dina Market din Constanța ne-a ales ca și furnizor de echipamente pentru zonele de mâncare proaspăt gătită.

 

Anul 2014

A fost anul în care am început, pe lângă partea de vânzare echipamente HORECA, să ne ocupăm și cu partea de shopfitting (dotarea de supermarketuri și market). Primul nostru client în acest domeniu a fost stația de carburant Lukoil din orașul Mangalia. Lucrare pentru care am făcut proiectarea în 3D și 2D a spațiului destinat vânzării produselor food și nonfood, proiectarea și executarea instalației frigorifice a rafturilor de prezentare și vânzare băuturi și vânzarea de echipamente (rafturi comerciale, gondole comerciale, rafturi frigorifice).

 

Anul 2015

A fost anul în care datorită experienței cumulate și datorită feedbackului pozitiv din partea clienților, care au fost mulțumiți de produsele și serviciile pe care le oferim, am efectuat primele dotări complete: hotel OK by OVO din Vama Veche, hotel Turquoise din stațiunea Venus și cofetăria Bell Eclair din Constanța.

 

Anul 2016

Anul în care ne-am poziționat, datorită volumului de vânzări de echipamente, în top trei furnizori HORECA din zona Dobrogea și am început extinderea activității și în București.

 

Anul 2019

Până la începutul anului 2019 ne mândrim cu 200 clienți multumiți de serviciile și produsele Regency Project.

Începând cu luna Martie a anului 2019 vă așteptăm cu drag la Showroomul nostru pentru a testa cel mai performant cuptor de pe piață „NABOO” dezvoltat de Lainox, brand de renume în producția de cuptoare la nivel mondial.

În speranța că ne veți considera mai mult decât parteneri în dezvoltarea afacerii Dvs, vă încurajăm să ne contactați pentru orice întrebare.

Avem angajați personal tehnic de specialitate, ce pot rezolva orice problemă în cel mai scurt timp posibil.

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru solicitarea unei oferte vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul.

Adresă: bd. Mamaia, nr. 284, oraș Constanța, jud. Constanța
Telefon: +40 771 236 943
Email: office@regencyproject.ro